PIŠKOTKI

Spletna stran www.cryptorigminer.com uporablja piškotke v dveh kategorijah:

1. NUJNI PIŠKOTKI

cookie_consent_level
Trajen piškotek, ki na uporabnikovem računalniku ostane 2 leti, razen v primeru, da poteče, ali je predpomnilnik piškotkov izbrisan. Uporablja se za namen vpogleda v uporabnikovo stopnjo soglasja.

CMSSESSID
Veljavnost piškotka do konca seje. Identificira obiskovalca spletne strani in mu zagotavlja osnovne funkcije spletne strani.

2. OSTALI PIŠKOTKI

_utma
Trajen piškotek, ki na uporabnikovem računalniku ostane 2 leti, razen v primeru, da poteče, ali je predpomnilnik piškotkov izbrisan. Uporablja se za ločevanje uporabnikov in sej. V primeru, da še ne obstaja, se kreira ob izvajanju javascript knjižnice. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

_utmb & _utmc
Piškotek poteče 30 minut po njegovi nastavitvi in se uporablja za določanje novih sej/obiskov. V primeru, da še ne obstaja, se kreira ob izvajanju javascript knjižnice. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

_utmz
Veljavnost piškotka je 6 mesecev. Piškotek shrani vir ali akcijo, ki pojasnjuje, kako je uporabnik dosegel spletno mesto in se kreira ob izvajanju javascript knjižnice. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

_utmv
Trajen piškotek, ki na računalniku ostane do 2 leti. Uporablja se za shranjevanje spremenljivih podatkov po meri obiskovalca. Piškotek se kreira če razvijalec uporabi _setCustomVar metodo z poljubno variabilo na ravni obiskovalca. Piškotek je uporabljen tudi pri _setVar metodi. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.